Selecteer een pagina

PARTYTAINER – MOBIEL CAFE

EEN UNIEKE (FEEST)LOCATIE

De Partytainer is een mobiel (feest)-café wat uniek is in zijn soort. Door zijn overweldigende indruk door middel van de hoogte, de enorme grote glazen pui van 6 meter hoog en een extra verdieping voor uw gasten. De Partytainer is groot maar toch intiem en zal uw gasten enorm verrassen.

 

De Partytainer bestaat uit 6 zeecontainers die, zowel aan de binnen- als buitenkant, compleet in houtsferen zijn verbouwd. De Partytainer is 12 meter lang, 11 meter breed, maar liefst 6 meter hoog en wordt in totaal 6 transportbewegingen naar de locatie toegereden en opgebouwd. De Partytainer weegt maar liefst 56 ton!

 

De Partytainer wordt opgebouwd in een grote U-vorm met in het midden een grote open ruimte van 60m2 die 6 meter hoog is en voorzien van een vide (1e verdieping) en een enorme glazen transparante pui. Op de begane grond afhankelijk van uw wensen kunnen we tot 60 personen diner en zo’n 250 personen receptie of feestavond gehouden worden. Hier bevindt zich de grote uit hout opgetrokken bar met maar liefst 9 tapkranen waarvan 3 pils en 6 speciaalbier kranen, diverse flessenkoelingen en een kleine keuken

VOLLEDIG INGERICHTE VIDE
Via de grote houten trap komt men op de eerste verdieping, welke in een U-vorm rond loopt. Boven kunnen ongeveer 80 personen heerlijk vertoeven, waar je rondom zicht hebt op de binnenruimte, maar ook via de enorme raampartijen naar buiten kunt kijken. De vide heeft een eigen bar, compleet met 2 tapkranen, spoelbak en drankenkoeling.

De Partytainer is goed geisoleerd. Dit scheelt in de koud/warmte overdracht maar ook zeker in het geluid. De isolatie heeft een meer geluidswerende werking van 16-18 dba ten opzichte van een reguliere tent. Ideaal dus voor een omgeving met geluidsnormen en zeker als u het evenement tot in de latere uren door gaat!

GELUID IN DE PARTYTAINER

De PartyTainer is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie: 6 JBL fullrange luidsprekers
en een subwoofer met een totaal vermogen van 5600 watt.
Met behulp van een compleet uitgerust amp-rack kan de geluidskwaliteit continue worden
gewaarborgd. Een processor meet continue het geluid en stuurt waar nodig het geluid om
overbelasting te voorkomen.
Middels een ingebouwd mengpaneel kan randappatuur worden aangesloten.
Bij te huren:
Professionele DJ-set met 1 Pioneer 800 mengpaneel en 2 Pioneer CDJ2000 Nexus spelers.

OPBOUW EN AANSLUITEN VAN DE PARTYTAINER

Om de Partytainer goed op te kunnen bouwen hebben we een minimale bouwplaats nodig van 20 x 25 meter en moet deze plaats toegankelijk zijn voor een vrachtwagen met oplegger. Let hierbij op eventuele bomen, lantaarnpalen of andere obstakels. Daarbij moeten 2 vrachtwagens langs elkaar kunnen staan i.v.m. hijsen van de container. Onverharde ondergrond bijvoorbeeld tuinen of weiland; Om de Partytainer op te kunnen bouwen op een onverharde ondergrond hebben we vanaf de verharde weg een pad nodig van rijplaten tot aan de bouwlocatie. Dit in verband met de zware vrachtwagens en vrachtwagenkraan. Er is een minimale ruimte nodig van 15 x 25 meter waar de vrachtwagens langs elkaar kunnen staan en zo ook de containers kunnen lossen en opbouwen.
De rijplaten dienen minimaal 1,5 cm dik te zijn i.v.m. het enorme gewicht van de containers (56 ton in totaal).
Afhankelijk van de afstand vanaf de opslag in Haaren (Noord-Brabant) worden de transport bewegingen ingepast. De Partytainer is in principe binnen 1 bouwdag klaar voor gebruik. Ook voor de afbraak is 1 werkdag nodig.
Vooraf wordt door ons team altijd

DE PARTYTAINER WORDT GEBRUIKSKLAAR OPGELEVERD
Dit houdt in:
• Aansluiten van krachtstroombekabeling
• Aansluiten van water aan- en afvoer
• Aansluiten en controleren van noodverlichting
• Aansluiten en controleren van brandmeldinstallatie
• Controleren van de afsluitbare onderdelen
• Controleren van wandverlichting en stopcontacten
• Zorgen dat de bier-, fust- en fleskoelingen draaien en tijdig koud zijn
• Controleren van de koolzuurdruk van pils en speciaalbier
• Spoelbakken voorzien van spoelborstels en spoeltabletten
• De ruimte wordt veegschoon opgeleverd
• Overhandigen van instructieboek met belangrijke informatie over PartyTainer
• Er wordt ruim de tijd genomen uitleg te geven over de PartyTainer
DE PARTYTAINER IS VERZEKERD TEGEN BRAND-, STORM- EN WATERSCHADE

BOEKINGSINFORMATIE:
Partytainer
Compleet geisoleerde (feest)locatie
Volledig voorzien van brandalarmering
Lucht toe- en afvoer van 6000m2 per uur (continue luchtverversing)
7 meter brede bar op de begane grond met maar liefst 6 tapkranen voor speciaalbier vanuit gekoelde fustkasten en 3 tapkranen voor pils via een snelkoeler.
Een verdiepingsvloer mét eigen, volledig ingerichte bar voor +/- 80 personen
De ruimte is volledig afsluitbaar
Ideale locatie voor beach-, bier en apres-ski feesten, maar ook voor zakelijke gelegenheden biedt de Partytainer een uniek onderdak.
Prijs op aanvraag