Selecteer een pagina

Joël Borelli

 

Een pianoshow met alle grote piano-bar hits op het repertoire. Entertainment van wereldklasse. Joël Borelli is niet voor niets een graag geziene gast op jetsetfeesten van Dubai tot Monaco. Joël Borelli zet elke locatie op zijn geheel eigen wijze op z’n kop. Van dorpskroeg tot chique bedrijfsfeest. Het repertoire bevat alle grote hits in alle genres, en de beste Hollandse krakers komen in de show voorbij.

Pianist/zanger/entertainer Joël Borelli staat synoniem voor feest, kwaliteit en entertainment. Joel Borreli staat dan ook al geruime tijd aan de top in het hoog-segment van het Nederlandse piano-bar circuit. Spelend op zijn piano laat Joël zich in deze show bijstaan door een swingende drummer. Joel Borelli is een ‘’must-have’’ voor de betere feesten en evenementen.

Zanger Hans boeken

Je kunt Joël ook boeken als zijn alter Ego Zanger hans.
Wie kent Hans nou niet? Zijn filmpjes werden meer dan een miljoen keer bekeken op zijn social media. “Natnekken” zo heten de volgers en fans van Zanger Hans, het alterego van rasentertainer Joel Borelli. Alleen rondom en tijdens carnaval zal Zanger Hans het zuiden van het land betreden om zijn hits, “500ml”, “Pita Kaas” en “Môp, môp ik ben een heftruck coureur” ten gehore te brengen. Gewapend met zijn knalrode keytar en piano zet hij iedere feesttent op zijn kop. Een spetterend optreden van 25 minuten met buiten zijn eigen nummers ook een aantal meezingers. 100% feest garantie!

Joël Borelli boeken?

Genre:

Nederlandstalig, Medleys, 80’s, 90’s, 00’s, Engelstalig, Classics
Duur:
60 minuten
Gage:
Op Aanvraag

Gage Zanger Hans
Vanaf €2395,00 excl. btw
N

Altijd binnen 24 uur een offerte

N

Vervanging bij ziekte

N

Spoedservice 24/7

N

Meer dan 15 jaar ervaring