Selecteer een pagina

Het Singeltjeskanon

 

Vinyl

Vinyl is weer helemaal hot! Singeltjes zijn kleine platen waarop één nummer staat. Het Singeltjeskanon heeft een grote koffer bij zich waarin ze met vele honderden staan, gesorteerd in genres. Van eighties tot disco, van rock tot partyknallers.

Entertainment

Het Singeltjeskanon is interactief muzikaal entertainment voor groepen tot ca. 100 personen. De representatieve DJ is uitnodigend in het contact met de gasten. De gasten kunnen vrij zoeken in de grote singlekoffer en zelfs eigenhandig plaatjes opzetten. De plaatjes worden natuurlijk gedraaid van de wereldberoemde Technics SL1200 MKII’s.

Het zoeken in de singelkoffer leidt tot veel herkenning en hilariteit. De DJ gaat actief het gesprek aan over muziek. Er is altijd voldoende gespreksstof!

Toepassing

Het Singeltjeskanon is geschikt in de volgende settings:

– als muzikale (achtergrond-) invulling van borrel/netwerkbijeenkomst – als avondinvulling voor een feest met dansvloer
Natuurlijk is bij uitstek zonder meer geschikt voor een 30+-publiek van goed niveau.
Ook internationaal publiek is geen probleem.

Omdat vinyl weer helemaal ‘hot’ is, zijn ook jongere aanwezigen vaak geïnteresseerd hoe platenspelers werken en welke muziek er is. Omdat tussen de platenspelers een DJ-controller staan, kan Het Singeltjeskanon later op de avond overschakelen van muziek van USB, als de gelegenheid of de dansvloer daarom vraagt. De DJ’s zijn volledig allround en bekend met alle mogelijke draaistijlen.

 

Muziek in de koffer:

onderstaande muziekstijlen staan in de koffer, maar dit wordt per evenement aangepast: – lounge (bossa/latin), voor de inloop/opstart van de avond – soul, funk, reggae – disco, van greatest hits tot onbekendere groovy disco – jaren ’70 & ’80-hits, hits uit begin jaren ‘90 – party classics (zoals ‘I’m So Excited, Walking On Sunshine, I Wanna Dance With Somebody, etc.) – guilty pleasures, waaronder herkenbare rock classics, NL-talig, Duitstalig, carnaval – herkenbare groovy Ibiza-hits

Het Singeltjeskanon Boeken?

Genre:

Nederlandstalig, Medleys, 80’s, 90’s, 00’s, Engelstalig, Classics
Duur:
30 minuten
Gage:
Vanaf €995,00 excl. btw

Maatwerkshow mogelijk

 

N

Altijd binnen 24 uur een offerte

N

Vervanging bij ziekte

N

Spoedservice 24/7

N

Meer dan 15 jaar ervaring