Dj Martin Middelbos boeken
Dj MenM boeken
Dj MenM boeken Martin Middelbos

Dj Martin Middelbos

Met 30 jaar “on stage” ervaring mag Martin Middelbos alias Deejay MENM zich met recht Allround DJ noemen.

Zijn liefde voor muziek ontstond na het beluisteren van de Ferry Maat Soulshow, een populair Tros radioprogramma in de jaren ’80. Naast de nieuwste discoplaten en de opkomst van de techno- en housemuziek trok de wekelijkse mix zijn bijzondere aandacht. Legendarische DJ’s als Martin Boer (2 brothers on the 4th Floor), Ben Liebrand en Peter (Hithouse) Slaghuis zorgden dan ook voor de stijl die de toen 11 jarige DJ zich eigen maakte.

In 1986 start MENM een drive-in-discoshow en is in de omgeving van Arnhem als snel een veelgevraagde DJ. In die tijd zijn hockey- voetbal- korfbal- clubs, diverse scholen en verjaardagspartijen zijn grootste klanten.

Rond 1990 neemt de DJ carrière van Martin een grote vlucht als hij betrokken raakt als producer en rapper bij een aantal top 40 producties en een residentie krijgt in discotheek El Toro in Millingen aan den Rijn (bij Nijmegen).

Binnen afzienbare tijd is MENM te vinden in partycentra, poppodia, grootschalige evenementen, discotheken en café’s in binnen- en buitenland. Met als hoogtepunten (vanaf 1992) diverse dancefestivals en clubtours in Polen, Tjechië en Rusland. In Polen geldt hij nog steeds als één van de grondleggers van de huidige clubscene en een gewaardeerd artiest.

Dj MenM

Ook pakt MENM al vroeg in zijn loopbaan als DJ een, tot dan, vergeten markt op: De Bruiloft en laat met zijn platenkeuzes zien dat een DJ zeker kan concurreren met een live-band. Inmiddels staan 775 bruiloften (okt 2018) op zijn playlist.

Daar waar collega’s zich met name specialiseerden in één muziekstroming ging MENM voor allround. Van house tot stauss. Dit maakt deze DJ zeer veelzijdig en breed inzetbaar op uiteenlopende feesten.

Zijn enorme muziekcollectie omvat muziek uit de jaren ’70 tot heden en met zijn ruime internationale ervaring op feesten van 25 tot 25000 mensen weet hij de juiste toon te zetten.

 

Wilt u Dj Martin Middelbos in uw horeca zaak?

Dj MenM is een van de vaste gezichten van o.a. :

 • Cafe De Waard -Amsterdam
 • Cafe Mokum -Amsterdam
 • Talloze bruiloften wereldwijd

Wilt u met ons sparren over wat Dj MenM voor uw evenement kan betekenen?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

 • Genre:
  Dance Classics, 70's, 80's 90's, 00's, 10's, House, Urban, Top40, Dance, Trance Club
 • Duur optreden:
  240 min
 • Gage vanaf:
  €325,00
 • Gage inclusief show vanaf:
  €795,00
  Geluid tot 100 pers Basis Lichtshow Basic Dj Booth Incl. Transport op- en afbouw