Selecteer een pagina

Danny Froger

 

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’.

Danny Froger Vandaag

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite werden gespaard. ‘Vandaag’ stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny’s debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma’s als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, ‘RTL Boulevard’ en ‘SBS Shownieuws’. Daarna werd het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat ‘Harder’. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.

Danny Froger Bolle Jan

Danny is tegenwoordig veel te zien en horen in Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast treedt hij natuurlijk in het hele land op met zijn feestelijk repertoire. Deze zomer maakt Danny zijn debuut als presentator van het SBS programma Nederland Muziekland dat vanaf zondag 12 juni wordt uitgezonden. Interesse om Danny Froger te boeken voor uw evenement? Neem dan nu vrijblijvend contact op met BekendeArtiestBoeken.NL. Want Danny Froger weet als geen ander hoe hij het publiek een onvergetelijke avond moet bezorgen met een repertoire dat hij moeiteloos kan aanpassen en dat uit volle borst meegezongen zal worden..

Danny Froger Boeken?

Genre:

Nederlandstalig, Medleys, 80’s, 90’s, 00’s, Engelstalig, Classics
Duur:
30 minuten 
Gage:
Vanaf €1795,00 excl. btw
Incl. Dj Show:
Vanaf €3095,00 excl. btw
N

Altijd binnen 24 uur een offerte

N

Vervanging bij ziekte

N

Spoedservice 24/7

N

Meer dan 15 jaar ervaring